Sky Marketing åpner kontorer i Oslo & Stavanger

Vi er stolte av å annonsere at vi i Sky Marketing AS åpner kontorer i Oslo & Stavanger. Dette blir vår første satsning som markerer en ny milepæl i den lokale og regionale utviklingen av selskapet.

Som vår Daglige Leder, Furqan Chishti har uttalt: «Vi ser at selskaper i Norge er underbetjent på god kvalitativ leveranse av tjenester innen digital- markedsføring og profilering, at vi bestemte oss for at det sårt er et behov for et innovativt selskap som Sky Marketing til å entre markedet med ledende løsninger og tjenester innen digital synlighet og forrentingsutvikling.

Nå som Sky Marketing er åpnet, har vi fått en velfortjent rykte blant våre kunder for vår evne til å realisere gode strategier innen web-design & utvikling, søkemotoroptimalisering, markedsføring i sosiale medier og en rekke ulike betalte markedsføringskampanjer på tvers av ulike geografiske lokasjoner.

Velkommen innom til vårt kontor i Oslo: Smalvollveien 61, 0667 Oslo

Vårt partnerkontor i Stavanger: Nedre Holmegate 9 E, 4006 Stavanger

Author avatar
Vincent Tinella