Sky Marketing

Vi samarbeider med selskaper som vi selv har troen på at vi kan utgjøre en forskjell for.

Våre Tjenester

En sømløs opplevelse av kreativitet og markedsføring

01.

Nettsider & Webutvikling

Vi utvikler og skreddersyr nettsider for din virksomhet. Vi har kostnadseffektive alternativer med bransjespesifikke og malbaserte sider samt muligheten til å legge opp en side helt fra bunn. 

03.

Digital Markedsføring

En god og gjennomførbar digital markedsføringsstrategi kan brukes til å øke kundefrekvensen. Vi har en unik måte å jobbe på for at du skal få mer av drømmekundene dine. Din annonse rettes kun mot de som har høyst potensiale i å utføre en handling eller allerede søker på produktene/tjenestene du tilbyr.

02.

Nettbutikk

Vi sender din nåværende bedrift inn i fremtiden, og gjør handleopplevelsen til kunden digitalisert. Nå har du mulighet til å nå hele verden med dine produkter/tjenester.

04.

Integrasjoner

Har du et behov for å integrere hele eller deler av nettstedet med andre systemer? Enten det er økonomisystemet, CRM eller sosiale medier bygger vi klare koblinger som vil automatisere en del av dine daglige manuelle gjøremål. 

Partners

Vi samarbeider med

Google er en av plattformene vi bruker for annonseringer. Her vises din annonse kun til de kundene som allerede er interessert i den tjenesten eller de produktene du tilbyr.
Vi benytter oss av Elementor sitt redigeringssystem når det kommer til din nettsidebygging.
Envato Elements er en fantastisk plattform for å sikre korrekt bruk av grafiske løsninger til ditt nettsted eller andre digitale kanaler.
Close er et fantastisk CRM verktøy skapt for å sørge for god salgsoppfølging og med gode integrasjoner til alle markedsføringskanaler du måtte bruke.
Shopify er en av verdens ledene nettbutikkbyggere med 1.7 millioner nettbutikker aktive den dag i dag. Fremtidens butikker foregår over nett - og vi kan lage din, slik at du når en rekke nye mennesker hvor enn du vil i verden.
Facebook Business Manager er en plattform der vi styrer dine annonser om de publiseres på en plattform som er en del av META (tidligere Facebook). Her segmenteres dine anonser til de personene som har høyst sannsynlighet for å utføre en handling.

Få et prisestimat

Har du behov for våre tjenester?
Kontakt oss for et estimat