SEO

Organisk vekst i en digital

Søkemotoroptimalisering (SEO) er synonymt med selskapets suksess (hvis gjennomført riktig). Det er uten tvil et av de aller viktigste komponentene i en digital forretningsstrategi. Dyktige digitale markedsførere kjennetegnes blant de som er raske til å tilpasse seg en stadig endrende landskap innen SEO. Sky Marketing sine dyktige eksperter holder høyt internasjonalt nivå innen søkemotoroptimalisering og er med på å definere utviklingen av dette i Norge. 

 

Vi har utviklet og rendyrket en datadreven metodikk for organsik søkemotoroptimalisering som til enhver tid overgår bransjens leveranse. Våre kunders resultater er vårt bevis. Vi fokuserer i all hovedsak på avkastningen kontra forfengelige måleparametre som «rangering og trafikk». Det betyr kun en ting; at fordelene ligger hos deg som kunde. For oss er gode SEO-resultater synonymt med konkrete resultater på bunnlinjen, ikke bare oppblåste tall på en skjerm. Vi i Sky Marketing leverer effektive og etiske SEO-tjenester til bedrifter i Oslo og Norge. Vi er av den oppfatningen at det ikke finnes et bedre SEO selskap å stole på med ditt markedsbudsjett enn Sky Marketing. 

SEO

Vår tilnærming

Strategi og gjennomføring. Disse to faktorene er fundamentale for Sky Marketing sin tilnærming til SEO. Den er personlig tilpasset virksomheten din, og er ikke kun med på å øke det organiske søketreffet på Google, men også alle andre aspekter som drar synergier med valgt SEO strategi.

Vi vet at du er annerledes. Hver eneste kunde er så. Våre eksperter bruker tid på å bli kjent med din virksomhet, konkurrenter, dine mål og markedet generelt for å forstå hva som er verdifult for din bedrift. Alt dette skjer allerede tidlig i salgsfasen og før du i det hele tatt har kommet i dialog med en ekspert hos oss. 

Straks vi har satt oss ned og satt kursen mot å nå de målene som er satt, jobber våre eksperter for å få din skreddersydde SEO strategi til liv. Sammen med en proprietær blanding av analyse- og optimaliseringsverktøy, vil din virksomhet ha Norges mest avanserte team innen søkemotoroptimalisering for å bygge grunnlaget for digital suksess.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er SEO

Søkemotoroptimalisering er prosessen med å forbedre rangeringen av virksomheten din i Googles organiske resultater. Dersom gjennomført riktig, har det potensialet til å øke antall besøkende på nettstedet ditt dramatisk, noe som igjen forbedrer bunnlinjen til din virksomhet.

Hos oss i Sky Marketing bærer vi stolthet over vår datadrevne SEO-metodikk, som vi mener setter standarden som den beste SEO Oslo og Norge har å tilby. 

Hvordan velge riktig SEO selskap

Dessverre finnes det mange byråer der ute som ikke gjør jobben på en rettferdig måte, ofte ved å bruke ulovlige metodikker i et forsøk på å manipulere søkemotorer. Disse metodene og SEO byråene som bruker slike metoder bør unngås til enhver pris da disse er med på å forårsake langvarige skader for din virksomhets digitale synlighet.

For å unngå å bli lokket inn til et "slikt" SEO byrå har Google anbefalt en klar agenda for hva slags spørsmål man bør ha klarhet i fra leverandøren under valgprosessen. 

Dette er stegene Google anbefaler selskaper å tenke på før de velger et byrå for søkemotoroptimalisering: 

  1. Still to-veis spørsmål - Still relevante spørsmål for å sikre at de er oppriktig interessert i deg og din bedrifts suksess.
  2. Sjekk ut deres referanser - et dyktig byrå bør ha kunder som er villige til å snakke om sin opplevelse etter å ha benyttet seg av deres tjenester. Dersom de ikke har dette bør du være forsiktig. 
  3. Be om revisjon - Et godt byrå gjør leksene sine. Be dem om å gjennomføre en revisjon, identifisere eventuelle problemer på nettsiden og hvordan de foreslår å forbedre dem, samt hvilken innvirkning disse endringene anslås å ha på din digitale synlighet.
  4. Bestem dere i fellesskap - Diskuter med alle beslutningstakere i din bedrift om de syntes dette byrået er et godt valg. Før du bestemmer deg for et SEO byrå bør du sørge for at alle interne beslutningstakere er ombord. 

I tillegg til disse anbefalte retningslinjene, har vi lagt med noen nyttige innblikk omkring grunnleggende SEO og vanlige misforståelser. 

  1. SEO er ikke svart magi - Søkemotoroptimalisering er ikke magi og det fungerer ikke over natten. Dersom et byrå lover øyeblikkelige resultater bør du unngå dem, da de mest sannsynlig ikke gjennomfører god SEO. Slikt kan forårsake skader på ditt domenet og i stor grad påvirke din fremtidige synlighet på Google. 
  2. God SEO har som mål å forbedre søkernes helhetlige opplevelse - Anbefalte endringer bør ha som mål å ikke bare lage en søkevennlig nettside, men også et brukervennlig side.
  3. God SEO tar tid - Tillat fire måneder til et år før du forventer å begynne å se gode søkeresultater fra implementering av strategien. Det er mange komponenter i en god SEO-strategi, og dessverre ingen triks for å få dem til å fungere hurtigere.
  4. Potensialet til en SEO er bare så høyt som kvaliteten på nettsiden din - Investering i en brukervennlig nettside vil hjelpe alle implementerte SEO-strategier betydelig. Du kan ikke bygge et hjem uten et solid fundament.
Hva koster SEO?

I Norge gjenspeiler SEO-priser generelt både kompetansenivået og tidsmengden brukt på kampanjen din.

 

Selv om kostnadene av åpenbare årsaker er viktige, er det endelige målet med en god SEO strategi å kunne generere avkastning. Derfor er det viktig å velge et SEO byrå som har erfaring og sterke resultater å vise til. 

 

Faren av å kun fokusere på pris er at du oftest havner på nedre del av markedet. Her finner du aktører som leter etter snarveier og operer med tap for å kunne vinne en stor kundebase over til seg selv. 

 

Vi har sett uttallige eksempler på "billige" SEO kampanjer hvor det føres mer skade enn noe form for verdigevinst. Å fikse tidligere feil kan ta flere måneder med arbeid, og tapte inntekter i denne perioden kan være verdt en betydelig sum. 

 

Hos oss i Sky Marketing vil vårt fokus på SEO kampanjen være din avkastning. Våre Oslo SEO eksperter har over 20 års erfaring i bransjen, som er med på å generere verdi for din virksomhet uavhengig av hvilken bransje du representerer. Vi oppfordrer deg til å lese anmeldelser, gjøre undersøkelser og ta en informert beslutning før du investerer i digitale markedsføringstjenester.

Hvor lang tid tar det med SEO?

SEO er en mellom-til-langsiktig strategi designet for å bistå med høyere rangering på Google sine søkerangeringer. Nøkkelen her er konsistens og kvalitet, ikke raske penger. På denne måten kan vi forsikre oss om å gi bedre resultater til deg kontra dine konkurrenter. 

 

En annen viktig vurdering er kvaliteten på SEO arbeidet som er fullført bak kulissene. Da det i ytterst få tilfeller finnes muligheter for raske resultater, kan de aller fleste forvente å se resultater fra den fjerde måneden og utover. De virkelige resultatene for alle valgte søkeord i kampanjen begynner å ta form etter måned fire til 12.

 

Sky Marketing levere jevnlig, og gir en positiv avkastning på søkeresultatene på mellomlang til lang sikt.

La oss ta en prat

Slipp løs det digitale potensialet ditt gjennom data og digital markedsføring med høy ytelse. Få et gratis tilbud uten forpliktelser.