Nettsider & Nettbutikker

Visuelt appellerende og

Er det på tide å konvertere besøkende på nettsiden til aktive kunder? Sky Marketing er et Oslo-basert digitalt mediebyrå med ekspertise innen også nettsider. Vi kombinerer estetikk med gode funksjonaliteter for å kunne levere effektive og brukervennlig trafikk som konverterer til ønskede handlinger på dine nettsider. 

Våre nettsider er bygget på markedets ledende plattform, WordPress CMS. Det betyr at ikke bare er siden enkel å håndtere, den er også skreddersydd for alle mulige skjermstørrelser samt mobilvennlig. I en tid hvor responstid er et viktig måleinstrument bidrar vi med god UX/UI for å etablere best mulig brukerreise gjennom dine nettsider.  

laptop SM

Vår tilnærming

Smidig, pragmatisk og strømlinjeformet – det er Sky Marketing metoden. Våre designprosesser for nettsider begynner i all hovedsak med en god briefingøkt med kunden. På denne måten kan vi enkelt tyde hva virksomhetens primære mål er og vil være for det nye nettstedet.

Ikke bare sikrer dette at nettsiden vi bygger utfyller din eksisterende merkevarebygging og markedsføring, men befester også en god posisjon for verdifull avkastning. Basert på oppstartsmøte og våre designeres brede erfaring er vi trygge på at vi vil kunne utvikle en nettside som vil være klar til å gi resultater fra dag en.

Vårt arbeid med nettsider drar store fordeler av bruken av WordPress CMS , men begrenset til de funksjoner og muligheter relevant for ditt domene. På den måte sikrer vi god hastighet og trygghet på nettsiden din. Ønsker du å utvikle ditt eget nettside selv, kan du gjerne ringe oss for en rask samtale eller om du har noen spørsmål angående WordPress CMS. Våre nettsteder er en misunnelsesverdig blanding av god estetikk, brukeropplevelse (UX) og søkemotoroptimalisering (SEO). Det er det vi liker å kalle digital, finjustert.

Vårt Spesialfelt

Icon
Konverteringsdreven design

Modulbaserte nettsider med skreddersydd design- og landingssider. En nettsides design kan variere, men vår evne til å skape engasjerende sider og konvertering forblir.

Icon
Søkemotorvennlig

Null synlighet på nettet betyr null trafikk og null salg. Som SEO-eksperter klargjør vi bare smidige og søkemotorvennlige nettsteder. Vi tilrettelegger for vekst.

Icon
Sikkerhet

Personvern er viktigst. Alle våre nettsteder har Secure Socket Layers (SSL) sikkerhetssertifiseringer for å sikre at all dataen dine forblir privat og kryptert.

Icon
Mobilvennlig

Googles "mobile-first" indeksering og forbrukerens atferd på internett har endret seg over årene. Våre sider skapes med det i bakhodet at majoriteten ser nettsiden din på en mobilskjerm først.

Icon
Brukeropplevelse (UX)

Jo bedre brukeropplevelse, jo høyere konverteringsfrekvens. Vi vet hvilke elementer og funksjoner som gir optimal forbrukerreise gjennom nettsiden din.

Icon
Nettbutikk

Det handler om å øke inntektene og akselerere veksten. Ved å identifisere den beste plattformen og det mest passende betalingssystemet kan vi levere det beste innen nettbutikk Oslo har å tilby.

Icon
Plattformadministrasjon

Vedlikehold er like viktig som oppbyggingen av siden. Vi håndterer ditt WordPress CMS system og sørger for å oppdatere og skalere siden i henhold til vekst.

Icon
Hurtighet

Hvert millisekund teller for både Google og kundene dine. Fra bildeoptimalisering til Content Delivery Networks (CDN), forstår vi viktige hastighetskrav som stilles til nettsiden din.

6 stegs arbeidsprosess

En tydelig prosess for ethvert prosjekt

For at en nettside skal bli så god som overhodet mulig er det viktig med åpenhet og transparens gjennom hele prosessen. Med det som et fundament har vi en tydelig 6 stegs prosess for hele nettsideprosjektet. 

La oss ta en prat

Slipp løs det digitale potensialet ditt gjennom data og digital markedsføring med høy ytelse. Få et gratis tilbud uten forpliktelser.