Merkevarebygging

Vi skaper visuelle historier
som engasjerer besøkende

 

Skap digital identiet

Merkevarebygging er blant de viktigste aspektene ved enhver bedrift, stor eller liten. Et effektivt og visuelt appellerende merke kan gi deg en betydelig fordel i dagens svært konkurransedyktige marked.

Hos Sky Marketing verdsetter vi kundenes kreative identitet, og tilbyr løsninger som samsvarer med deres strategiske ambisjoner.

Scroll

Merkevarebygging

Identitet som skaper
effektive resultater

En tydelig definert merkevarestrategi fungerer som et godt fundament for oppbygging av all kommunikasjon fra selskapet, både internt og eksternt. 

Vi leder deg gjennom prosessen med alt fra gjennomgang, research og posisjonering av ditt brand for å oppnå optimale forretningsresultater.

Icon
Merkevarens Identitet

De visuelle aspektene som former et merke kan gi et sterkt inntrykk, og vi vet alle at førsteinntrykk er alt. Vi samarbeider med våre kunder for å perfeksjonere deres visuelle identitet, logo design, profilhåndbok og tilpasset ikonografi.

Icon
Merkevarens Stemme

Et merkevares muntlige fremtoning er like viktig som det visuelle språket. Vi bestemmer den rette tonen for å kommunisere med publikum slik at det kan genereres vellykkede kampanjelanseringer og et ekte forhold mellom merkevaren din og målgruppen.

Icon
Merkevarens Strategi

Hva er merkevarestrategi? Vi arbeider utifra viktige definerte pillarer for ditt merkevare. Her faller viktige elementer som merkevaren stemme inn. Denne skal være sømløst tilpasset målgruppen man ønsker å nå ut til. Med en god strategi kan man også legge til rette for økt kundelojalitet.

Icon
Merkevarens Retningslinjer

Bilder og andre grafiske elementer er også veldig viktige faktorer for god merkevarekjennskap. Vi etablerer en overordnet profil for visuelle elementer for ditt merkevare gjennom en profilhåndbok. Da tar vi i betraktning at ditt merkevare skal nå ut i flere medium, alt fra internett til TV til avis.

Merkevaresnakk

Hold deg oppdatert om alt fra oss innen merkevarebygging og hva vi jobber med

Vincent Tinella
Innlegg av Vincent Tinella
16. desember 2020

Merkevarebygging: Hvorfor er dette viktig i markedsføringen?

Med god strategi rundt merkevarebygging kan du definere virksomheten og dets formål...

Les mer

La oss snakke merkevarebygging

Slipp løs en ny side av din virksomhet med et tett samarbeid med Sky Marketing. Er du ute etter å gjøre om merkevareprofilen eller bare pusse den opp for
nye tider så har vi en skreddersydd løsning som passer deg og din bedrift.