Google Ads

Vi skaper verdi

Vi anser oss selv som et ledende byrå innen Google Ads i Oslo & Viken. Vi står inne for å skape imponerende ROI’er for våre kunder. Når vi snakker ROI, snakker vi kvantifiserbar verdi for din virksomhet, enten via mer salg på nettsiden din, økt kundehenvendelser, eller andre måleparametere.

 

Med base på Lysaker benytter vi oss av ledende samt egenutviklede AI-systemer for å optimalisere og analysere våre annonser på markedet. Denne miksen mellom smart tenkning og digital effektivitet betyr at kundene våre får mest mulig ut av sine digitale kampanjer. Vi kan bistå alt fra små lokale foretak til store landsdekkende selskaper med å lykkes med Google Ads. 

Vår tilnærming

Vi er ikke bare et hvilket som helst annet «Adwords-administrasjonsbyrå». Vi har en veldig klar tilnærming til hvordan vi jobber med våre kampanjer. Som med alle andre ting i Sky Marketing, begynner det med omfattende analyse og datainnsamling. Dette hjelper oss med å sikre at søkemotormarkedsføring (SEM) er den rette kanalen for deg og dine forretningsmål. 

Bygget på vår plattform, med analyser og markedsundersøkelse, bygger vi et veikart skreddersydd dine forretningsmål og nåværende markedssituasjon. Deretter gjennomfører vi Google Ads kampanjer som vi fortsetter å fikle med og utvikle gjennom vår platform innen analyse og optimalisering. Dette er bare begynnelsen av en hel del prosesser for å teste og iterere kampanjer, og alltid forbedre dem for å forlenge levetiden. På denne måten sikrer vi at vi alltid genererer høyest mulig avkastning på markedsføringsinvesteringene dine. 

Når du har et av Norges fremste Google Ads og Google Analytics-hoder på teamet er det ingen overraskelse at du får gode resultater ut av annonsekronene du bruker. For oss er det aller beste resultatet å se at våre kunder startet reisen sammen med oss og kontinuerlig opplever forbedringer ved å bruke oss for å distribuere sitt markedsføringsbudsjett.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Google Ads?

Google Adwords heter nå Google Ads -