Digital Markedsføring

Vi fremmer budskapet til dine

Digital Markedsføring fra Sky Marketing kommer i mange former. Både i form av hvordan man kommuniserer med kunder til hvilke kanaler man skal bruke for å nå ut med budskapet. Gjennom vårt brede partnerskap innen markedsføringstjenester og plattformer kan vi tilby deg som kunde et ganske omfattende annonsørnettverk. På denne måten skreddersyr vi løsninger direkte egnet for deg og din bedrift. 

SEO

Vår tilnærming

Strategi og gjennomføring. Disse to faktorene er fundamentale for Sky Marketing sin tilnærming til digital markedsføring. Den er personlig tilpasset virksomheten din, og er ikke kun med på å øke det organiske søketreffet på Google, men også alle andre aspekter som drar synergier med valgt digital markedsføringsstrategi. 

Vi vet at du er annerledes. Hver eneste kunde er så. Våre eksperter innen digital markedsføring bruker tid på å bli kjent med din virksomhet, konkurrenter, dine mål og markedet generelt for å forstå hva som er verdifult for din bedrift.

Icon
Sosiale Medier

Nå ut til din målgruppen via Facebook, Instagram og LinkedIn

Facebook   Instagram   Linkedin

Icon
Google Ads

Annonseringsverktøy for å hjelpe deg være synlig på Google

PPC   Søkeordsanalyse   Videoannonsering   Displayannonsering

Icon
SEO

Søkemotoroptimalisering for å rangere deg høyere på Google

Icon
Programmatisk

Betal aldri mer enn hva som trengs gjennom programmatisk markedsføring

DSP

3 stegs arbeidsprosess

Digital Markedsføring på 3 enkle steg

Prosessen er simpel, men veldig detaljerik. Med en tydelig redegjørelse av analyse og strategi kan vi sikre at vi gjennomfører alt i utførelsen korrekt.

"Med digitale markedsføringstjenester fra Sky Marketing har jeg klart å etablere en stor kundemasse i Viken for mine VVS tjenester. Dette har vært med på å få selskapet opp fra en oppstartsbedrift til en respektabel virksomhet på rekordtid"
Marco Lidemann
Daglig Leder i Oslo & Viken Rør AS

La oss ta en prat

Slipp løs det digitale potensialet ditt gjennom data og digital markedsføring med høy ytelse. Få et gratis tilbud uten forpliktelser.